Logo Willems Classics
Verkkokauppa vakiokylttejä varten

Vaakunakilvet

Perheiden vaakunat, kuntien logot, suurlähetystöjen tunnistuskilvet ja yksityiskohtaiset vaakunakilvet valmistetaan kaikki huolella ja huomiolla. Nämä kilvet paistetaan kerros kerrallaan, kaikki käsin tehtynä. Ne ovat saatavilla yksittäin tai suuremmissa erissä. Willems Classicsilla on yli 17 vuotta kokemusta näiden usein hankalien logojen kanssa.

Tarkennamme emalivaakunakilpien tekoon saamiamme piirustuksia saadaksemme hehkeän lopputuloksen. Oli kyseessä sitten Paramaribon suurlähetystön vaakunakilpi, katedraali, kappelin kilpi tai perheen vaakunamerkki, emaloimme ne missä koossa tahansa; 10×10 cm tai 120×80 cm! Suorakulmaisina, kaarevina, tarkasti leikattuina, kullalla tai hopealla valmistettuna, keskustelemme mielellämme sinulle sopivista vaihtoehdoista jos haluat meidän luovan vaakunakilpesi.

Arkkitehtuuriin sopivat vaakunakilvet, linnojen ja jopa luostareiden edustalla roikkuvat emalikyltit, heraldiset vaakunat ja sukupuupiirrokset kuuluvat kaikki mahdollisuuksiin joita valmistamme emalista vaakunakilvelle sopivalla laatutietoisuudella. Pystymme hahmottamaan perhevaakunan sinettisormuksesta ja jäljentämään sen lopulliseen vaakunakilpeen.

Voit kysyä meiltä mahdollisuuksista täällä. Voimme valmistaa sinulle muitakin emalituotteita, kuten vuorovesimittareita.

Muutama esimerkki

Soita meille!

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjous?

Pyydä tarjous muodoltamme

Ammattitaito

Laatu vuodesta 1983

Pikatoimitus

Suoraan omasta tuotannostamme

Neuvot

Osallistu projektiisi

Kestävä

Kestävä julkisuus brändillesi