Logo Willems Classics
Tajour

Valtion Emalikyltit

 

Monet valtion asiakkaistamme käyttävät emalointipalveluitamme katukyltteihin, vuorovesimittareihin, muistomerkkien kilpiin, lämpömittareihin, kuntien vaakunakilpiin jne.
Kestävät tuotteet, klassinen ulkonäkö, laatu ja reilu hinta ovat kaikki syitä miksi Willems Classics on valtion suosima emali-, pelti- ja alumiinituotteiden valmistaja.
Yksityinen tie-, Ei läpikulkua-, hinausvaroitus-, suuntakyltit ja liikennemerkit yleisesti ottaen kuuluvat yleisimpien emalituotteidemme joukkoon.
TopEmaille on avainsana ja se tarkoittaa perinteistä, käsin tehtyä emalointia. Jokaista väriä paistetaan uunissa 800 asteen kuumuudessa.
Graffiti- ja UV-suojaus suojaavat näitä käytännöllisiä kylttejä vahingoilta.

Tunnetuimpien suuntaopasteiden lisäksi valmistamme myös emaloituja valtion, kuntien ja suurlähetystöjen vaakunakilpiä. Menneisyys ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä.
Julkisivulla näkyy usein sekä perinteinen logo että moderni ja ajankohtaisempi versio. Pystymme valmistamaan näiden yhdistelmän tyylikkäällä ja vedenkestävällä emalilla.
Teemme myös pieniä emalilaattoja kaupunkien juhlia ja vuosipäiviä varten muistoksi, joita vähittäismyyjät voivat kiinnittää julkisivuillensa.
 
Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, oli se sitten talon numero, nimikyltti, vanhan kaupungin katukyltti, pysäköintimerkki tai opaste.
Pyydä tarjousta ja autamme mielellämme prosessin aikana.

Muutama esimerkki

Soita meille!

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjous?

Pyydä tarjous muodoltamme

Ammattitaito

Laatu vuodesta 1983

Pikatoimitus

Suoraan omasta tuotannostamme

Neuvot

Osallistu projektiisi

Kestävä

Kestävä julkisuus brändillesi