Logo Willems Classics
Verkkokauppa vakiokylttejä varten

Vuorovesimittarit

Willems Classics on valmistanut emalivuorovesimittareita useille vesilautakunnille. Heidän lisäksi myös useat urakoitsijat ja muut yritykset tietävät mistä meidät löytää valmistamaan vuorovesimittareita heidän valmistamilleen tai ylläpitämilleen pumppaamoilleen tai silloilleen.

Ainutlaatuisen valmistusprosessinsa ansiosta nämä vuorovesimittarit voidaan sijoittaa erittäin kosteisiin olosuhteisiin vuosikausiksi. Emalivuorovesimittarit ovat ruosteenkestäviä värinpitäviä. Kaarevia muotteja käyttäen emalivuorovesimittarit ovat järeämpiä.
Lisäksi tasot lisätään pohjilla, joten ne ovat hieman koholla muusta vuorovesimittarista. Tasot ovat näkyvillä, niihin voidaan koskea ja saavat sen näyttämään korkealaatuiselta.

Hollannin NAP-vuorovesimittarien lisäksi valmistamme myös Belgian TAW-mittareita. Nämä keltamustat tai -valkoiset vuorovesimittarit tehdään käsin, kuten NAP-mittaritkin, ja ne ovat ihanteellisia vedentason mittaukseen. Kaikissa vuorovesimittareissamme käytetään ruostumattomia teräsruuveja ja korkkeja niiden suojaukseksi.

Onko sinulla vielä kysymyksiä siitä, mitä Willems Classics pystyy valmistamaan sinulle? Klikkaa tätä tai pyydä heti ilmainen tarjous emalivuorovesimittareista. Voit ottaa meihin myös yhteyttä jos sinulla on kysyttävää muista tuotteistamme, kuten peltikylteistämme.

Muutama esimerkki

Soita meille!

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjous?

Pyydä tarjous muodoltamme

Ammattitaito

Laatu vuodesta 1983

Pikatoimitus

Suoraan omasta tuotannostamme

Neuvot

Osallistu projektiisi

Kestävä

Kestävä julkisuus brändillesi